Hollandse buffetten

Buffet 1

 

  • Rundvleessalade
  • Huzarensalade
  • Zalmsalade
  • Olijven
  • Rauwkostsalade
  • Stokbrood en kruidenboter

 

Buffet 2

 

  • Rundvleessalade
  • Huzarensalade
  • Aardappelsalade
  • Rauwkostsalade
  • Tomaten gevuld met mozzarella en basilicum
  • Verse visschotel van Paling, Zalm en Garnalen
  • Olijven
  • Stokbrood en kruidenboter

 

Buffet 3

 

  • Rundvleessalade
  • Waldorfsalade
  • Zalmsalade
  • Rauwkostsalade
  • Zijde gesneden Zalm
  • Rauwe ham met meloen
  • Warme quiche
  • Kipfilet in zoete kerriesaus met witte rijst
  • Stokbrood en kruidenboter

 

Buffet 4

 

  • Huzarensalade
  • Zalmsalade gegarneerd met diverse vissoorten
  • Rundvleessalade belegd met beenham
  • Aardappelsalade
  • Rauwkostsalade
  • Verse haring met uitjes
  • Zijde gesneden Zalm
  • Rauwe ham met meloen
  • Warme quiche
  • Sperzieboontjes in katenspek
  • Stoofschotel van Varkenshaas in Rode wijnsaus
  • Kipfilet in zoete kerriesaus met witte rijst
  • Stokbrood en kruidenboter